Kampagneregler og betingelser:

  • Rabatten gælder fra d. 29/4 t.o.m. d. 5/5 2021, og kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.
  • Gælder ikke ved køb af gavekort, håndkøbsmedicin, og modermælkserstatning.
  • Der tages forbehold for udsolgte varer.

Bytteregler:

Webshop: Almindelige regler og vilkår gælder for alle køb på Helsemin.dk.

I butik: Ombytning eller udstedelse af tilgodebevis skal ske inden 14 dage, og kun hvis gældende bytteregler er overholdt samt ved fremvisning af bon. Penge gives ikke retur, der udstedes tilgodebevis.

Helsemin Club We Care

Når du handler i butikkerne, optjenes bonuskroner og stempler oveni rabatten.

På Helsemin.dk kan du ikke anvende/optjene bonuskroner eller stempler, hvorfor du kan benytte den tilsendte rabatkode der giver 5% kontantrabat på hele din ordre.

Klubfordele kan ikke benyttes i Helsemin Illum.

Generelle konkurrenceregler og vindere

I Helsemin er følgende vilkår gældende, når du deltager i en af vores konkurrencer – medmindre andet er angivet. Reglerne gælder både for konkurrencer afholdt i en af vores butikker, på helsemin.dk samt på de sociale medier.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Helsemin er man indforstået med konkurrencereglerne.

Deltagelse

Det er, med mindre andet fremgår, kun tilladt at deltage én gang pr. deltager. Deltagelse modtaget efter sidste frist vil ikke blive medtaget i vurderingen/lodtrækningen. Man skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencer afholdt af Helsemin. Hvis der i enkeltstående tilfælde er andre regler, vil dette blive oplyst i den enkelte konkurrencebeskrivelse. Hvis ikke der er gældende undtagelser, forbeholder Helsemin sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

  • Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Helsemin.
  • Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Helsemin kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i butikker, pr. telefon, e-mail, post etc.
  • En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.​

 

Ansatte i virksomheder, der arrangerer og/eller leverer præmier til konkurrencen, må ikke deltage.

Ansatte i Helsemin A/S samt deres husstande må ikke deltage.

Helsemin forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Helsemins afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Præmier

Præmier kan ikke byttes til andre produkter eller omsættes til kontanter.

 

Vindere & Offentliggørelse

Konkurrencevindere kontaktes som udgangspunkt direkte. Vindere af vores konkurrencer får direkte besked på mail eller telefon. Vindere accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn vil blive offentliggjort. Helsemin forbeholder sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel Helsemin.dk som andre medier, som Helsemin anvender. Dog oplyses der kun vindere på konkurrencer med 10 vindere eller færre. Vinderen skal henvende sig til Helsemin inden for en måned, medmindre andet er anført. Hvis vi ikke kan få fat i vinderen, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. Konkurrencer er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram.