Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

sund bagning

sund bagning

Halloween - Opskrifter til den Uhyggelige HYGGE














HALLOWEEN - tid til uhyggelig Hygge :)







Opskrift på "Sund" Chokoladekage

Sukker og Glutenfri!

  Du skal bruge: 4 æg 2 dl kokosmel 300 g dadler 1 tsk vanilie pulver 6 spk kokosolie 1 shot kaffe 100 g mørk chokolade til toppen (Overtræk). Sådan gør du:  Fjern sten fra dadlerne og put dem i en blender. (du kan med fordel bruge dadler, der er godt bløde). Blend dem sammen med ægene, til en ensartet masse. Hæld daddelmassen over i en skål, og tilsæt kokosmel, vanilje, kokosolie og kaffe. "Dejen" hældes over i en bageform (størrelsen på denne kan variere - men en med en diameter på ca. 21 cm er rigtig fin). *For at mindske rengøring, kan du ligge bagepapir i formen, inden dejen hældes i. Dette gør det også lettere, at få kagen ud af formen med det "tykke" lag chokolade på toppen senere hen. Kagen sættes i alm. ovn på 180 C i 30 min. Når kagen er bagt, smeltes chokoladen, som efterfølgende overhældes kagens top. Kagen afkøles helt inden servering. Da den kun bliver bedre af en nat eller to i køleskab, kan den med fordel laves god tid i forvejen. :) Pynt evt kagen med marengsøjne og glasur, eller smeltede skumfiduser,(spindelvæv).   Holder sig i køleskab op til 6 dage.
















Opskrift på Kokosbar

  Det skal du bruge:  200 g bløde dadler (uden sten) 200 g  kokosmel chokolade til overtræk Sådan gør du: Kokosmel varmes i ovnen på ca. 150 C til det er gyldenbrunt. Pas på - Det skifter hurtigt farve, og må ikke brænde på. Bland kokosmelen sammen med dadlerne i en skål, og mas det godt sammen, til der dannes en ensartet masse, hvor alle dadlerne er "most". Form de små bidder efter eget ønske, og lad dem hvile, mens du smelter chokoladen. I dette tilfælde er der brugt hvid chokolade, men mørk kan også bruges. Overtræk kokos-baren med chokoladen, og dekorer dem som ønsket. Sæt dem på køl, og server dem, når chokoladen er størknet.   Holder sig i køleskab op til ca. 14 dage.


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×