Gutxy

Vidste du, at op mod 80% af dit immunforsvar sidder i tarmen?

Vidste du, at op mod 80% af dit immunforsvar sidder i tarmen?

 

I denne kolde og mørke vintertid er der nok stor sandsynlighed for, at du som de fleste andre danskere kryber sammen inden døre, ofte i tæt kontakt med andre. Det kan være rigtig hyggeligt, men det betyder også, at du er i større risiko for at blive ramt af forkølelse og influenza. I den forbindelse kan det være værd at lytte ekstra godt til din mave, for din krops vigtigste værn mod de skadelige bakterier findes faktisk i dit mave-tarmsystem!

Gutxy

Samlingen af bakterier, der lever i din tarm kaldes også for din tarmflora, eller dit mikrobiom, og bakterierne hjælper dig med at fordøje din mad, producere vigtige vitaminer og stimulerer dit immunsystem. Forskning viser desuden, at din tarmflora kan bekæmpe patogene organismer og beskytte dig mod netop influenza. Derfor er det vigtigt at passe rigtig godt på de små soldater i din tarm!

 

Lad os introducere dig for GUTXY

Når din tarmflora nu har så stor betydning for dit helbred, vil vi gerne fremhæve en ny dansk virksomhed, der kan gøre dig endnu klogere på dine tarmbakterier.

 

GUTXY tilbyder, som de første i Danmark, prøver og sundhedsrapporter, der kan orientere dig om dine niveauer af både gavnlige og skadelige bakterier, og som desuden giver dig grundig og personlig livsstils- og kostvejledning, så du effektivt kan forbedre din tarmsundhed. Det er også af særlig relevans for personer med fordøjelsessygdomme som irritabel tarmsyndrom (IBS).

 

Burde du få testet din tarmflora?

Hvis du lider af fordøjelsesproblemer som irritabel tarmsyndrom (IBS), eller hvis du bare kæmper med at tabe dig, så kunne det måske være en god idé at få testet din tarmflora. Forskning har vist, at et glimt ind i de trillioner af bakterier, der lever i dit mave-tarmsystem, kan give dig værdifuld viden om både dig selv og dit helbred.

 

Din tarmflora, eller dit mikrobiom, er den samling af bakterier, der lever i din tarm. Det er disse bakterier, der hjælper dig med at fordøje din mad, producere vigtige vitaminer og stimulere dit immunsystem. Forskning viser desuden, at din tarmflora kan bekæmpe patogene organismer og beskytte dig mod sygdomme, og at den kan have stor betydning for dit stofskifte.

 

Du kan tænke på en test af din tarmflora som et øjebliksbillede af, hvad der lever i din tarm lige nu. En test kan kortlægge, hvor mangfoldig og sund en bakteriesammensætning du har, og den kan fortælle dig, om du har forhøjede niveauer af nøglebakterier forbundet med f.eks. oppustethed, forstoppelse, luft i maven, diarré og IBS.

 

Vi har indgået et samarbejde med GUTXY, en ny dansk virksomhed, der som de første i landet tilbyder prøver og sundhedsrapporter, der ved hjælp af den seneste og mest avancerede sekventeringsteknologi kan orientere dig om dine niveauer af både gavnlige og skadelige bakterier, og som desuden giver dig grundig og personlig livsstils- og kostvejledning, så du effektivt kan forbedre din tarmsundhed.

 

Tilbud

I samarbejde med GUTXY kan vi tilbyde vores Helsemin Club We Care medlemmer 15% på deres helt nye RESET-program. Det er et kostinterventionsprogram, der lader dig teste dine tarmbakterier før og efter et kostforløb på 4 uger og dermed gendanne din tarmflora og finde frem til de fødevarer, der er rigtigst for dig.

 

Med GUTXY Reset får du:

  •     2x prøvesæt
  •     2x 16S-sekventering
  •     Personlig vejledning gennem hele forløbet
  •     Sundhedsrapport bestående af:

      Dine tarmfloraresultater før og efter

      Dine mikrobielle niveauer for almene IBS-udløsere

      Værktøjer til at styrke din fordøjelse

      Konkrete og personlige kost- og livsstilsråd

RESET-programmet afvikles i grupper. Se hvornår du kan tilmelde dig på www.gutxy.com for at blive en del af det næste forløb. Normalpris 2000 kr.

Rabatkode

Benyt rabatkoden Sund15 ved bestilling samt fremvis dit medlemskort i Helsemin Club We Care-appen ved ankomst.