GUTXY

Burde du få testet din tarmflora?

 

Hvis du lider af fordøjelsesproblemer som irritabel tarmsyndrom (IBS), eller hvis du bare kæmper med at tabe dig, så kunne det måske være en god idé at få testet din tarmflora. Forskning har vist, at et glimt ind i de trillioner af bakterier, der lever i dit mave-tarmsystem, kan give dig værdifuld viden om både dig selv og dit helbred.

 

Din tarmflora, eller dit mikrobiom, er den samling af bakterier, der lever i din tarm. Det er disse bakterier, der hjælper dig med at fordøje din mad, producere vigtige vitaminer og stimulere dit immunsystem. Forskning viser desuden, at din tarmflora kan bekæmpe patogene organismer og beskytte dig mod sygdomme, og at den kan have stor betydning for dit stofskifte.

gutxy10_bigbanner

Du kan tænke på en test af din tarmflora som et øjebliksbillede af, hvad der lever i din tarm lige nu. En test kan kortlægge, hvor mangfoldig og sund en bakteriesammensætning du har, og den kan fortælle dig, om du har forhøjede niveauer af nøglebakterier forbundet med f.eks. oppustethed, forstoppelse, luft i maven, diarré og IBS.

 

I januar 2020 lancerer GUTXY et udvidet og forbedret program under navnet RESET+.

 

RESET+ benytter platformen Precision Microbiome Profiling (PMP), som repræsenterer den seneste og mest avancerede sekventeringsteknologi på markedet. PMP muliggør analyse af mikrobiomet, der er lige så hurtig og præcis som shotgun-sekventering, men uden de samme høje omkostninger. Det betyder blandt andet, at du får endnu mere præcise og detaljerede resultater, der dækker hele 53 forskellige mikrober, og at resultaterne er klar så hurtigt, at de kan danne grundlag for hele dit videre kostændringsforløb under RESET+.

 

Det er en helt ny måde at skræddersy din kost på, ved at målrette den ud fra hvordan din tarmflora ser ud her og nu. Så kan du begynde det nye årti med en god mavefornemmelse!

 

Som Helsemin Club We Care medlem kan du blive blandt de første til at prøve det nye program og samtidig spare 10% (Normalpris 3.000 kr.)

Sådan virker det:

1. Indsaml din første afføringsprøve og send den videre
2. Modtag din første rapport, som inkluderer din kostplan
3. Gennemfør dit kostændringsforløb
4. Indsaml din anden afføringsprøve og send den videre
5. Modtag din endelige sundhedsrapport, komplet med dine mikrobielle resultater og nye kostråd!

Det får du:

• 2x testkits
• 2x Precision Microbiome Profiling-analyser
• Vejledning under dit forløb
• Endelig sundhedsrapport, der inkluderer:
o Dine resultater før og efter
o Dit tarmsystems aktuelle status
o Dine mikrobielle niveauer af almindelige IBS-udløsere
o Tarmsundhedsværktøjer til at forbedre din fordøjelse
o Nye kostråd

Tilbud

Som Helsemin Club We Care medlem kan du blive blandt de første til at prøve det nye program og samtidig spare 10% (Normalpris 3.000 kr.)

Rabatkode

Benyt rabatkoden mikrob10 ved bestilling samt fremvis dit medlemskort i Helsemin Club We Care-appen ved ankomst.

 

Kontakt
gutxy.com

Læs mere om det nye program her