DAYA Ayurveda

Kropsbehandlinger, pulsdiagnose og livsstil

Kend din stress-type og forebyg udbrændthed

 

Jeg kombinerer det bedste af det 5000 år gamle helsesystem Ayurveda med min +15 års erhvervskarriere til gavn for alle, der ønsker at forebygge stress og skabe varig balance i livet med ayurveda.

Brit Kim, cert. Ayurveda-behandler, DAYA Ayurveda

Billede-DAYA-Ayurveda-partnerside_800_web

Om DAYA Ayurveda og Brit Kim

DAYA Ayurveda udbyder dagligt de klassiske ayurvediske behandlinger, Abhyanga, Shirodhara og Marma samt konsultation og pulslæsning i Hamsa Yoga Studio i København. Hver anden måned er det også muligt at få behandling i Nordisk Yoga i Odense og Yogalicious i Hornbæk samt ayurvedisk post partum/efterfødsels-forløb efter aftale.

Siden juni 2018 har DAYA Ayurveda, på invitation fra den indiske ambassade, været med i en arbejdsgruppe for udbredelse af kendskab til ayurveda og afholdelse af International Day of Yoga i Danmark.

DAYA Ayurveda er startet af Brit Kim, cert. ayurveda-behandler ved Sri Sri Ayurveda og cand.mag. fra Københavns Universitet. Brit har 23 års erfaring, som underviser og behandler indenfor ayurveda, yoga, pranayama og meditation. Hun er i gang med videreuddannelse ved The Ayurvedic Institute under Dr. Vasant Lad

Kend din stresstype og undgå udbrændthed – Ayurvedisk konsultation og behandlinger

Start med en grundig 1:1 konsultation. Her får du, baseret på en pulslæsning af din ayurvediske grundtype, ‘prakriti’, kortlagt, hvordan du undgår stress og udbrændthed. Du får vejledning i individuelt tilpassede ayurvediske kosttilskud og daglige vaner samt evt. behandlinger, yoga, åndedræts- og meditationsteknikker, som passer til dig og din situation.

Kropsbehandlinger er en vigtig del af ayurveda og hos DAYA Ayurveda kan du få Abhyanga, Shirodhara og Marma Chikitsa, som fjerner ophobede tilstande og nærer de 7 ‘dhatus’, (kroppens lag). DAYA Ayurveda udbyder også behandlingen Netra Basti, som nærer øjet og synsnerven.

Tilbud

  • 10% på faste behandlinger og konsultation ved booking via hjemmeside.
  • 1:1 konsultationer i udvalgte Helsemin butikker i København, Lyngby, Odense, Vejle og Århus i løbet af efteråret 2019 og foråret 2020 – til særlig nedsat pris.

 

Rabatkode

Benyt rabatkoden ‘DAYAHelse’ i kommentarfeltet ved bestilling samt fremvis dit medlemskort i Helsemin Club We Care-appen ved ankomst.

Kontakt

DAYA Ayurveda kan kontaktes på mobil 25888866 og mail hello@dayaayurveda.com. Du kan også booke tid via hjemmesiden www.dayaayurveda.com. Følg DAYA Ayurveda på SoMe: Instagram: dayaayurvedacph og Facebook: https://www.facebook.com/dayaayurveda/

Helsemin-blog-foto-2-DAYA-Ayurveda-copyright
Helsemin-Blog-foto-1-DAYA-Ayurveda