Dare to Care

Introduktionsbehandling i holistisk skønhedsklinik

Vores introduktionsbehandling er sammensat særligt til nye kunder i klinikken, der ønsker en personlig, faglig vejledning om hudpleje sammen med deres første ansigtsbehandling.

 

Som medlem af Helsemin Club kan du få Introduktionsbehandling til reduceret pris.

 

Din behandler starter med at lave en scanning og analyse af din hud. På den måde kan vi sikre os, at behandlingen er helt rigtig for dig, og at du får de resultater, du ønsker. Du får vejledninger til hudpleje, kost, og anbefalinger til produkter som passer til din hudtype og behov. Til slut får du vores skræddersyede 55-minutters ansigtsbehandling.

Du får:

  • 30 minutters samtale med din behandler – inklusiv hudscanning.
  • 55 minutters skræddersyet ansigtsbehandling
  • Vejledning til produkter, massage teknikker m.m.
  • Anbefalinger til kost og træning

 

Varighed: 90 minutter

daretocare_nigbanner

Om Klinik Dare to Care: 

 

Klinik Dare to Care by Line Friis er Københavns førende holistiske skønhedsklinik og butik. Vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger, faglig rådgivning og prisvindende signaturbehandlinger i Københavns bedste holistiske oase. 

 

Hos Dare to Care begynder vi altid vores behandlinger lige netop der, hvor du er. For det vigtigste for os er at skabe resultater, som du som vores kunde kan være stolt af. Hos os handler det nemlig om dig, om din hud og dit velvære. Derfor kalder vi Dare to Care for en holistisk skønhedsklinik og butik, for vi kombinerer det konventionelle med det alternative, så din skønhedsoplevelse bliver en fuldendt og helhjertet oplevelse. 

 

Dare to Care er grundlagt af Line Friis, der har vundet priser for sin særlige holistiske tilgang til skønhed, og som løbende uddanner alle kollegerne i klinikken, ligesom hun udvikler nye behandlinger og metoder – alle sammen med det formål at fremme dit velvære og give dig en smukkere hud. Line er tidligere medlem af dommerpanelet ved Danish Beauty Awards. 

 

Tilbud

Som medlem af Helsemin Club We Care får du vores Introduktionsbehandling til 895 kroner (normalpris: 1.075 kroner). 

Rabatkode

(KUN for Helsemin Club We Care medlemmer.)

Når du, som medlem, ønsker at gøre brug af rabatten, bedes du henvende dig til club@helsemin.dk, hvor du vil få oplyst en rabatkode.

Kontakt

Læs mere og book tid her: 

https://www.klinikdaretocare.dk/introduktionsbehandling/

IMG_2491-Kopi
DareToCare11-2
IMG_2489