Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Daddelkugler med ingefær, lakrids & valnødder




Lækkersulten? De lækreste daddelkugler fyldt med gode fibre og næringsstoffer. Kombinationen af ingefær, lakridspulver og valnødder er helt unik og dybt afhængighedsdannende.








Ingredienser: 20 kugler ∙ 3 store, friske dadler ∙ 200 g valnødder ∙ 1 spsk. fintrevet ingefær ∙ 2 spsk. fint lakridspulver ∙ 2 spsk. akaciehonning eller agavesirup ∙ kokosmel











Tilberedning:
  1. Fjern stenene fra dadlerne, skær dem i mindre stykker, og lun dem på en pande med 1 spsk. vand. Lad dem afkøle.
  2. Rist valnødderne på en tør pande. Lad disse afkøle.
  3. Blend valnødderne til groft valnøddemel.
  4. Kom groftskårne dadler, ingefær, lakrids og honning i, og blend til en fast masse.
  5. Tril kugler, svarende til 1 spsk. pr. kugle. Rul dem i kokos, og stil dem på køl.









Tip: Disse daddelkugler er så absolut en snack, der nærmer sig ”kagekategorien”. Kuglerne er meget sunde, men de er også ”farlige”, fordi de forsvinder som dug for solen, hvis ikke man økonomiserer med dem. De kan kombineres med friske bær eller frisk frugt, og de kan holde sig i en bøtte i køleskabet i en uge.



Næringsindhold pr. person: ∙ Energi: 104 kcal ∙ Protein: 1,7 g ∙ Fedt: 7,1 g ∙ Kulhydrat: 9,1 g ∙ Kostfibre: 1,1 g





Opskriften er venligst udlånt af Muusmann Forlag fra Bogen Anti-inflammatorisk Kost - sluk branden der hærger indefra af Martin Kreutzer og Anne Larsen.


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×