Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Chiagrød med cashewnøddemælk og hindbærkompot

Udklip-4

1 portion

2 spsk chiafrø 2 dl cashewnøddemælk, 1 knsp vaniljepulver   Topping Hindbærkompot,   Rør chiafrø, nøddemælk og vaniljepulver sammen i et glas med låg, og lad det stå i ca. 15 minutter på køkkenbordet. Rør det godt igennem igen, og stil på køl i min. 1 time eller natten over. Når chiagrøden er klar, toppes den med hindbærkompot eller mysli.     Udklip-5 Hindbær kompot  Ca. 2 dl 250 g hindbær 2 spsk dadelpuré Saften fra 1/2 citron, ca. 1 spsk 1 knsp vaniljepulver   Hvis du bruger frosne hindbær, så overhæld dem med kogende vand i en si for at tø dem op. Put hindbærrene i en gryde og mos dem med en gaffel. Tilføj resten af ingredienserne, og lad det koge op og derefter simre ved lav varme i ca. 10 minutter under omrøring. Tag gryden af varmen og lad kompotten køle af, inden den hældes på et skoldet og tætsluttende glas. Den kan holde sig et par uger i køleskabet.   Servering Kom en god skefuld hindbær kompot på din chiafrø lige før servering. Tip: lav rigeligt med kompot og stil den i køleskabet, så har du til en hel uge. Du kan f.eks også bruge kompotten til pandekager, eller yoghurt.   Variation Skift bærrene ud med fx brombær, rabarber, mango eller hyben. Du kan også blande forskellige bær og frugter med hinanden. Fremgangsmåden vil variere lidt, alt efter hvilken råvare du bruger, men det vigtigste er, at du lader bær eller frugter (evt. med lidt vand) simre, til de er møre, og til sidst smager blandingen til med dadelpuré, sirup, citronsaft og/eller krydderier.    

Velbekommen

    Opskriften er lånt af Muusmann "Det plantebaserede basis køkken"
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×