Novo Vita er opstået ud fra et ønske om at udvikle rene, aktive og ærlige produkter, der tilfører kroppen de livsvigtige næringsstoffer, som man med den gennemsnitlige vestlige diæt, kan mangle.

Novo Vita adskiller sig fra andre brands på markedet ved at være baseret på nøje udvalgte, rene og let-optagelige ingredienser. Der bliver derfor ikke brugt flere ingredienser, fyldemidler eller bindemidler end højest nødvendigt.

De tilsætningsstoffer de bruger er helt naturlige såsom rismel. Alle Novo Vitas produkter består kun af pulverprodukter og kapsler, da mange tabletter kan indeholde på til 85% hjælpestoffer.

Novo Vita holder sig konstant opdateret med den nyeste sundhedsforskning og bruger det til at sammensætte deres produkter med de mest aktive og effektive ingredienser med optimal virkning på kroppen.

For alle råvarerne er der blevet udført et uafhængigt analyse-certifikat for at forsikre kvaliteten og renheden. Hvor det er muligt, bruges der også økologiske eller food-based ingredienser. Derudover, er størstedelen af Novo Vitas produkter veganske.

Novo Vita er udviklet i Danmark og produceret i EU under strenge kvalitetskrav.

Viser 1–16 af 45 resultater

Vis kategorier