GRN-2019-okt_web

GRN make-up er økologisk og 100% COSMOS ORGANIC certificeret.

grn_brand_logo_main

Sortimentet består af essentielle make-up produkter, der skaber en naturlig og perfekt make-up.

Sortimentet består af 100% COSMOS ORGANIC – certificerede produkter til teint, øjne og læber og overbeviser med både klassiske og trendsættende farver. GRN make-up skaber et perfekt look på den mest naturlige måde.Udover at give din hud et friskt look, så plejer og nærer make-up produkterne huden med de naturlige og værdifulde ekstrakter og olier de benytter sig af. De bruger bl.a. arganolie, sheabutter, aloe vera m. fl.

Alle GRN make-up produkterne er lette at anvende og er pakket ind i papemballage med minimal brug af plastik.

[fvplayer id="8"]

Viser 1–16 af 18 resultater

Vis kategorier

GRN Mascara Extreme Volume black granite

159,00 DKK

For: Fuld volumen – 2 i 1 mascara + vippepleje

Denne mascara giver øjenvipperne fantastisk volumen og uimodståelig længde. Børsten former øjenvipperne perfekt og adskiller dem forsigtigt. Den dybe sorte “black granit” omslutter enhver øjenvippe og åbner udtrykket. Værdifuld aloe vera juice og antioxidantekstrakt fra barken af magnoliatræet plejer øjenvipperne, mens carnaubavoks sikrer holdbarheden.

GRN, Kajal Pencil

75,00 DKK

Kohl-blyanternes behagelige, bløde spids muliggør en nøjagtig anvendelse af farven på grund af dens høje pigmentering.

GRN Loose Finishing Powder

169,00 DKK

Den veganske løse pudder har en let tekstur, der forsigtigt matterer huden med ler, zeolit (mineraler af vulkansk oprindelse) og majsstivelse, hvilket skaber et holdbart resultat. Takket være antioxidanten arganolie næres huden. Den kan påføres over foundation og concealer eller, for et særlig naturligt resultat, direkte over dagcremen. Loose Finishing Powder snow white har en neutral hvid farve, der harmonerer med enhver hudfarve, mens desert sand tilføjer et strejf af farve til huden.

GRN Blush Powder

129,00 DKK

Et pust af farve i ansigtet.
De tre forskellige rouge farver i de lækre matte nuancer rosewood, coral reef og den skinnende pink watermelon giver hudfarven friskhed og udstråling. Blush powder er rigt pigmenteret og med den silkeagtige tekstur med vitamin E, påføres produktet let jævnt på huden og blandes. Alle tre blush er veganske, præcis som resten af GRNs produkter.

GRN Lipstick

139,00 DKK

For: Lækre farvede læber

De seks skinnende læbestiftfarver pinecone, rose, pomegranate, dragon fruit, pumpkin og grapefruit er perfekt suppleret med de to matte nuancer baccara rose og poppy flower. Nærende mirakeltræ- og jojobaolie forkæler og beskytter læberne og giver uimodståelige kyssestunder. Læbestifterne giver, med deres behagelige tekstur med dyrebar candelillavoks, en behagelig fornemmelse og en god holdbarhed.

GRN Lipgloss

129,00 DKK

for en skinnende kyssemund

Lipgloss fremkalder uimodståelig farveglans for forførende læber. Fra diskrete til farverige nuancer er rosy tulip, peach og red plum et perfekt valg for enhver præference. Desuden forkæler de læberne med nærende vidundertræsfrø- og solsikkeolie. Bi- og candelillavoks af høj kvalitet giver en god holdbarhed af farven og en behagelig følelse uden at klæbe på læberne.

GRN Liquid Eyeliner black tourmaline

129,00 DKK

Den flydende eyeliner indrammer øjnene og giver et præcist og intensivt udtryk. Et must-have for det berømte cat-eye-look og for visuelt at komprimere vippekanten med den dybe sorte farve black tourmaline.

GRN Finishing Powder

139,00 DKK

Den veganske kompakte pudder fra GRN fremkalder en mat effekt på huden med sin lette tekstur og de naturlige mineraler. Pudderet fikserer makeuppen optimalt og skaber en jævn finish. Pudderet findes i tre varianter som evt kan blandes for at få lige præcis din farve.

GRN Bronzing Powder cocoa powder

139,00 DKK

Giver En solkysset teint
Bronzing Powder fra GRN har en særlig fløjlsagtig tekstur og en høj pigmentering, så en ensartet anvendelse er mulig. Den varme farvetone giver teinten et sommerligt strejf af farve – som kysset af solen. Bronzing Powder med værdifuld vitamin E fremmer også en optisk perfektion af ansigtsformen ved at konturere under kindbenene, ved hårlinjen og langs næsen.

GRN Essential Eyeshadow Palette

(1 kundeanmeldelse)
179,00 DKK

GRNs Øjenskyggepalette er en vegansk og økologisk palette af 4 sammensatte farver til dig med henholdsvis kold eller varm hudtone alt efter hvilken variant du køber. Morning dew er til dig med en kold hudtone og Sunset er til dig med en varm hudtone.

Med sin sammensætning af de fire farver i hver palette, giver GRNs øjenskyggepalette et utal af muligheder for alt fra en subtil dagmakeup til en dristig aftenmakeup

GRN Liquid Concealer

119,00 DKK

Liquid Concealer fra GRN får med sin veganske formulering mørke rande, ujævnheder og rødme til at forsvinde med pålidelig dækning. Takket være den cremede tekstur med plejende aloe vera juice og nærende jojobaolie er den utrolig let at anvende og endda at blande. De to concealerfarver light wheat og beige oat kan påføres på forskellige dele af ansigtet og giver øjeblikkelig et naturligt friskt og ensartet look.

GRN Foundation Stick

179,00 DKK

Foundation Stick dækker med sin høje dækkeevne og cremede tekstur ujævnheder og efterlader en fløjlsagtig fornemmelse på huden takket være jojobaolie og værdifuld sheabutter. Den veganske Foundation Stick i tre forskellige farver light cashew, medium almond og dark hazelnut er velegnet til alle hudtyper og på grund af den kompakte størrelse perfekt til tasken.

GRN Highlighting Powder golden amber

139,00 DKK

Strålende highlighter til ansigtet

Den guld-skinnende Highlighter fra GRN med en antioxidantekstrakt fra barken af magnoliatræet fremhæver med farven golden amber ansigtet flot og giver, takket være mineralske glimmerpigmenter, en smuk glød. Majsstivelse og mirakeltræolie af høj kvalitet skaber en silkeagtig fornemmelse på huden.

GRN Lip Pencil

75,00 DKK

For: Præcise læbekonturer
De to Lip Pencils fra GRN i farverne rosy bark og red maple sikrer præcise linjer og perfekte læbekonturer. De hjælper med at forhindre lækage af læbestift eller lipgloss og gør læbe makeuppen mere holdbar. Værdifuld kokos-, jojoba-, avocado- og baobabfrøolie nærer læberne, mens carnaubavoks sørger for god holdbarhed.

GRN Mascara All in One black jade

159,00 DKK

Smukke øjenvipper hver dag – 2 i 1 mascara + vippepleje

Den ypperste GRN Mascara efterlader intet at ønske – uanset om det er mere volumen, buk eller definition. Mascaraen fås i farven black jade. Værdifuld aloe vera juice og antioxidantekstrakt fra barken af magnoliatræet plejer øjenvipperne, mens carnaubavoks sikrer holdbarheden.