Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

NutriPharma
NutriPharma er et dansk brand, der har fokus på høj kvalitet til overkommelige priser, så du får mest mulig værdi for dine penge!

Vi har en holistisk tilgang til sundhed og livsstil, og tror på at gode kosttilskud kan være med til at løfte din sundhed. Heraf vores slogan: ”Lift your health” Vores produkter er kvalitetssikrede fra vores producenters side, og sikrer dig og din familie de bedste og mest effektive ingredienser, der alle er højtoptagelige. Størstedelen af vores produkter er vegetariske og af 100% skandinavisk kvalitet. NutriPharma udvikles i Danmark og produceres i Sverige og kan kun købes  hos Helsemin.

NutriPharma serien indeholder:

Skin Glow (90 kapsler, 219 kr) Magnesium (60 tabletter, 109 kr) Multi B (60 tabletter, 129 kr) Multivitamin (90 tabletter, 169 kr) Calcium-magnesium (90 tabletter, 169 kr) Lecithinpulver fra solsikke (250 g, 109 kr)
Skin Glow (90 kapsler):
Nyere forskning viser en tydelig sammenhæng mellem, hvad du spiser og din huds udstråling. SKIN GLOW fra NutriPHARMA er et kostttilskud til huden, baseret på en unik kombination af kollagen, planteekstrakter og vitaminer. SKIN GLOW egner sig til alle, der ønsker at beskytte og pleje sin hud indefra med naturlige og virksomme ingredienser. SKIN GLOW indeholder: Et eksklusivt marinekollagenkompleks type 1, der har stor betydning for hudens spændstighed og udstråling. Marine kollagen stammer fra fisk, sædvanligvis fiskeskæl eller -skind. I NutriPharma Skin Glow kommer kollagenet fra fiskeskind fra opdrættede fisk. Kollagenet i SKIN GLOW er kollagen-peptider, også kaldet hydrolyseret kollagen, der er en lettere opløselig og optagelig form for kollagen. Kollagen er et protein, der er vigtigt for hudens elasticitet og for genopbygningen af bindevævet. Kroppen producerer selv kollagen, men fra midten af 20’erne aftager produktionen, hvilket fører til mindre fast hud. Marinekollagen betragtes af mange som den mest effektive form, da den har følgende egenskaber: Marine kollagen har den mindste molekylestørrelse, hvorved kollagenen lettere kan optages gennem tarmvæggen and udnyttes bedre i kroppen. Marinekollagen består næsten udelukkende af type 1 kollagen ligesom størstedelen af den kollagen, kroppen bruger. Marinekollagen frarådes hvis man har fiske- eller skaldyrsallergi. Vindruekerneekstrakt, der har en dokumenteret effekt på hudens udseende og sundhed Vindruekerneekstrakt indeholder store mængder bioflavonoider, der er meget effektive til at bekæmpe de skadelige frie radikaler og derfor har en gunstig virkning på blodgennemstrømningen i hudens cellemembraner. Dette har betydning for hudens generelle udseende og sundhed. Bambusekstrakt, der har et naturligt indhold af silicium. Silicium findes i store mængder i kroppen, og er med til at vedligeholde den normale funktion af bl.a. knogler, bindevæv og hud. Mineralet har en lav biotilgængelighed, hvilket betyder, at din krop kun absorberer en lille mængde af mineralet og udskiller resten i urinen. Dette gør det meget svært at overdosere, da din krop kun absorberer lige præcis det den har brug for. Hybenroseekstrakt, der har et naturligt indhold af antioxidanter. C-vitamin og E-vitamin, der beskytter huden mod oxidativt stress og bidrager til normal dannelse af kollagen (officielle anprisninger) Daglig anbefalet dosis: 2 kapsler
Magnesium (60 kapsler):
NutriPharma Magnesium 400 mg indeholder tre effektive magnesiumformer: magnesium-citrat, Magnesium-bis-glycinat samt magnesiumoxid, der optages let i kroppen. Produktet er i kapselform, som ligeledes sikrer en god optagelse. Kapslen er vegetabilsk, hvilket gør den egnet til veganere og vegetarer. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Bidrager også til en normal funktion af muskler, nervesystem samt normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager ligeledes til at mindske træthed og udmattelse i musklerne.
Multivitamin (90 kapsler):
Komplet kombination af 28 vigtige vitaminer og mineraler. Bidrager til immunsystemets normale funktion, til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Ingredienserne er egnet til en vegetarisk og vegansk livsstil. NutriPharma Multivitamin indeholder alle 28 vigtige vitaminer og mineraler i optimale doseringer og i en let optagelig form, blandt andet i form af methylerede B-vitaminer. Som noget særligt indeholder produktet, udover vitaminer og mineraler, også inositol, cholin og lecithin. Fosfolipiderne i lecithinen sørger for at holde cellemembranen elastisk, så de vigtige næringsstoffer lettere kan passere ind i cellen. Overordnet bidrager NutriPharma Multivitamin til en normal funktion af immunforsvaret, energistofskiftet og til at mindske træthed og udmattelse.
Calcium-magnesium (90 kapsler):
Let optagelig calcium/magnesium kompleks med K2 og D-vitamin, som bidrager til vedligeholdelse af knogler og tænder, samt til en normal muskelfunktion. Kapslen er vegetabilsk, hvilket gør produktet egnet til vegetarer og veganere. NutriPharma Calcium og Magnesium 1:1 indeholder foruden kalk og magnesium, K2-vitamin og D-vitamin der bidrager til en optimal vedligeholdelse af normale knogler og tænder. Calcium og magnesium forekommer i citrat og oxid form, som er let optagelige for kroppen.
Multi B (60 kapsler):
Indeholder alle B-vitaminer i et velafbalanceret kompleks. Indkapslet i vegetabilsk kapsel, hvilket gør produktet egnet til veganere. Indeholder methylerede b-vitaminer, cholin, inosistol og lechitin Bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion og en normal psykologisk funktion. Lecithingranulat pulver (250 gram): Nutripharma Lecithin granulatpulver er udvundet af solsikkeolie, der har et naturligt indhold af lecithin. Indholdet er 100% vegansk og kan indtages af både vegetarer og veganere. Lechitin indeholder fosfolipider som har stor betydning for kroppens væv og organer, idet de er vigtige byggesten i cellemembranen. Fosfolipiderne sørger for at holde cellemembranen elastisk, så de vigtige næringsstoffer kan passere ind i cellen. Kan med fordel blandes i din morgenmad/yoghurt.
Lecithingranulat pulver (250 gram):
Nutripharma Lecithin granulatpulver er udvundet af solsikkeolie, der har et naturligt indhold af lecithin. Indholdet er 100% vegansk og kan indtages af både vegetarer og veganere. Lechitin indeholder fosfolipider som har stor betydning for kroppens væv og organer, idet de er vigtige byggesten i cellemembranen. Fosfolipiderne sørger for at holde cellemembranen elastisk, så de vigtige næringsstoffer kan passere ind i cellen. Kan med fordel blandes i din morgenmad/yoghurt.

Kan købes i din lokale Helsemin butik samt på Helsemin.dk 

Skrevet i samarbejde med teamet bag NutriPharmaScroll To Top

#title#

#productPrice#
×