Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

DAYA Ayurveda - Ayurvedisk konsultation med pulslæsning


Ayurveda betyder viden om livet. Det er en gammel livs- og sundhedsfilosofi centreret omkring balance mellem krop og sind. Ved at inkorporere og praktisere principper fra Ayurveda vil man være rustet til at skabe denne balance i kroppen via kost og livsstil.
Som Helsemin Club We Care medlem har du en unik mulighed for at bestille tid til en grundig 1:1 ayurvedisk konsultation af 30 minuters varighed ved Brit Kim fra DAYA Ayurveda. Dette vil foregå i udvalgte Helsemin butikker i løbet af efteråret 2019 og foråret 2020 – til en særlig nedsat pris. Her får du, baseret på en pulslæsning af din ayurvediske grundtype, ‘prakriti’, kortlagt, hvordan du undgår stress og udbrændthed.Du vil også modtage vejledning i individuelt tilpassede ayurvediske kosttilskud og daglige vaner samt evt. behandlinger, yoga, åndedræts- og meditationsteknikker, som passer til dig og din situation.

SPAR 50% og få alt dette for kun 200kr (Normalpris 400kr).

  Efterårets konsultationer tilbydes i følgende butikker:
  • Helsemin på Østerbrogade d. 11/10 imellem kl 9.15-17.30 (tlf: 32525200)
  • Helsemin på Vesterbrogade d. 21/10 imellem kl 9.15-17.30 (tlf: 36165200)
  • Helsemin i Lyngby centeret d. 25/10 imellem kl 10.15-17.30 (tlf: 33365200)
  Du booker din tid ved betaling af 200 DKK til mobile pay 89491 DAYA Ayurveda SAMT ved henvendelse til butikkens personale ved at ringe direkte dertil (se telefonnumre ovenfor). “Jeg kombinerer det bedste af det 5000 år gamle helsesystem med min +15 års erhvervskarriere til gavn for alle , der ønsker at forebygge stress og skabe varig balance i livet med Ayurveda.”, Brit Kim, cert. Ayurveda-behandler, DAYA Ayurveda DAYA Ayurveda er startet af Brit Kim der er certificeret Ayurveda behandler ved Sri Sri Ayurveda. Derudover er Brit Kim cand.mag fra Københavns Universitet, og har 23 års erfaring som underviser og behandler indenfor ayurveda, yoga, pranayama og meditation. Hun er på nuværende tidspunkt i gang med en videreuddannelse ved The Ayurvedic Institute under Dr. Vasant Lad. Da DAYA Ayurveda er en af Helsemin Club We Care sunde partnere, har i som medlemmer, dette generelle tilbud:
  • 10% på faste behandlinger og konsultation ved bookning via hjemmeside. Rabatkode: DAYAHelse
  • Der skal vises gyldigt medlemskab vha. Helsemin Club App ved konsultation.
Læs mere om Helsemin Club We Care partnere her  

Kontakt

For bestilling af 1:1 ayurvediske konsultationerne med pulslæsning, der tilbydes i efteråret 2019 i udvalgte Helsemin butikker, se ovenfor. DAYA Ayurveda kan kontaktes på mobil 25888866 og mail hello@dayaayurveda.com. Du kan også booke tid via hjemmesiden www.dayaayurveda.com. Følg DAYA Ayurveda på SoMe: Instagram: dayaayurvedacph og Facebook: https://www.facebook.com/dayaayurveda/


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×