Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Sundhed

Sundhed

Echinaforce - Til forebyggelse eller behandling af forkølelse

Så er det nu! Styrk dit immunforsvar med EchinaforceVidste du, at det faktisk er muligt at forebygge forkølelse med A. Vogels Echinaforce? Og hvis uheldet allerede er ude, hjælper produktet også med at lindre symptomerne. Det er et naturlægemiddel, som er lavet på udtræk af friskhøstet Echinacea purpurea, også kaldet rød solhat, hvis aktive stoffer styrker immunforsvaret, og som derfor også øger kroppens evne til at modstå forkølelser. Echinaforce er lavet på naturlige ingredienser, for A. Vogel tror nemlig på, at naturens egne råvarer er det bedste alternativ.


A. Vogel har hjulpet millioner af mennesker verden over med forebyggelse og lindring af forkølelse, så hvorfor vente til uheldet allerede er ude?
Vær på forkant med Echinaforce. Forkølelse kommer aldrig på et godt tidspunkt, og ofte må man sætte hold på både arbejdsliv og privatliv, og det kan være til stor gene. Og så er det jo aldrig sjovt at have ømme muskler og være tilstoppet i luftvejene. Men hvis du sørger for at kroppens immunforsvar har de bedste betingelser, er der en reel chance for, at du kan undgå flere dage med utilpashed grundet forkølelse. Echinaforce er et naturlægemiddel. Husk at læse indlægssedlen.


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×