Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Home

Home

4 grunde til at elske Green People solcremer
Hvis du foretrækker solpleje, der kombinerer naturlige ingredienser, effektiv beskyttelse og som samtidig er mild mod sensitiv hud, så er solpleje-serien fra Green People det bedste bud!   Hvis du vil vide mere om solcremerne fra Green People, så får du her 4 grunde til at elske dem.

1. Det optimale niveau af antioxidanter
  Solpleje-serien er fyldt med gode antioxidanter, der naturligt beskytter hudcellerne og kollagen. Antioxidanterne bidrager bl.a. også til at forebygge rynker samt skader på huden.

3. Beskyttende mod soleksem
  Soleksem udvikles ofte når svedporerne bliver blokeret, hvilket kan resultere i udslæt og varmeknopper. Solserien fra Green People lader din hud svede, og blokerer derved ikke hudporerne – og det hjælper med at beskytte mod soleksem.

4. Forpligtelsen til miljøet
  Green Peoples solcremer er 100% Reef-Safe/Ocean Friendly, da de ikke indeholder kemikalier, der skader marinelivet. Derudover har de et stolt partnerskab med Marine Conservation Society, der arbejder på at beskytte vores have og strande.2. Den ikke-fedtende formular
  Konsistensen er udviklet med en ikke-fedtende formular, så påførelsen på sensitiv hud er behageligt. Derudover indeholder den en nøje sammensat, lindrende blanding af planteaktiver, der balancerer og beskytter sensitiv hud.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×