Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Helsemin

Helsemin

Helsemin fødselsdag!

Hurraaa! Helsemin har fødsesldag – og du er inviteret!

På torsdag d. 28/3 er det 27 år siden, at den første Helsemin butik åbnede i København. Det fejrer vi med vilde tilbud, konkurrencer og aktiviteter hele ugen d. 25-31/3 i Helsemins butikker, og på www.helsemin.dk. Vær med til festen her op siden, i vores butikker og på vores Facebook og Instagram profil. Vi glæder os til at se dig!

     

Vind værdien af din ordre

Hver dag i denne uge kan du vinde et gavekort til www.helsemin.dk tilsvarende værdien af din ordre. Vi trækker en heldig vinder blandt alle ordrer, hver dag d. 25-31/3.

 

Stor fødsesldagsoverraskelse d. 28/3!

Helsemin bliver en gavebod! Klik ind på www.helsemin.dk, kig ind i vores forretninger og husk at følge med på Helsemins Facebook og Instagramprofil d. 28/3 og gå ikke glip af vores store fødselsdagsoverraskelse!

 

Gratis gaver til dig!

OBS! Tilbuddet gælder kun 25/3 - 27/3 
Er din ordre på www.helsemin.dk over 200 kr. modtager du GRATIS en Vitabrus HYDRO Elektrolytter. Hydro indeholder vigtige salte og mineraler, der bidrager til at styre og genoprette kroppens væske- og saltbalance. under eller efter sport, hvor man sveder meget, men også i andre situationer, hvor der er risiko for dehydrering.

Ved køb over 400 kr. får du også en rabatkode på 15% som du kan benytte til dit næste køb på www.helsemin.dk.*

Er din ordre over 500 kr. får du både Vitabrus HYDRO Elektrolytter, en rabatkode på 15% samt Antipodes Rejoice Light Facial Day Cream. Cremen er en let og ikke-fedtende ansigts dagcreme, der kan forbedre din huds naturlige hydrering. Alle ingredienser er økologiske og udvundet fra Manukablomst olie og avocadoolie, macadamia og jojoba, der fremmer balance og fugt i huden og giver din hud en synlig sund udstråling.    

 

Få endnu flere sunde tilbud, tips og nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en gave til en værdi af 550 kr.         *Tilbuddene gælder KUN d. 25-31/3 på www.helsemin.dk *Koden gælder for ordrer over 300 kr. foretaget d. 1-14/4 2019. Koden kan kun benyttes én gang. Gælder ikke for medicinsk udstyr, modermælkserstatning og drikkevarer. 
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×