Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Helsemin Club

Helsemin Club

Hvad er floatingterapi?
Copenhagen Float

Hos Copenhagen Float kan du opleve floatingterapi – eller bare ‘floating’ – som er et vigtigt værktøj inden for selvudvikling, wellness, helingsprocesser og meditation. Floating lader en person flyde ubesværet i varmt, saltholdigt vand, der tillader en følelse af fuldkommen vægtløshed. Oplevelsen foregår i et lydisoleret rum i vores specialdesignet flydetank, hvor vand og varme holdes konstant ved kropstemperatur. Formålet er at udelukke al udefrakommende stimuli for en stund – såsom lys, lyde og tyngdekraft- for at give kroppen en pause fra omverdenen. Floating giver rum til at skabe indre ro og dybere kontakt med din bevidsthed.

Floating har talrige fordele, og kan blandt andet hjælpe med at

  • Forebygge og reducere stress
  • Reducere ledsmerter, inflammation og kroniske smerter
  • Forbedre søvnproblemer og kronisk træthed
  • Styrke koncentrationsevne og læring
  • Fremme muskelafslapning og nedsættelse af ømhed
  • Lindre generelle graviditetsgener
  grundet disse tre elementer:
  • Meditation (Theta-tilstand)
  • Vægtløshed (modarbejdelse af tyngdekraften)
  • Epsom salt (naturligt forekommende mineral)
  At flyde i en saltvandstank udløser en tilstand af dyb afslapning – dybere end normal søvn. Når en person flyder, sænker hjernens bølger sig ned i thetafrekvenser – en drømmetilstand af ro, kreativitet og dyb afslapning. Denne tilstand findes mellem vågen og søvn og vil sige grænsen mellem den bevidste og den underbevidste tilstand. Jo oftere vi lader hjernen komme ned i drømmetilstanden, jo mere selvindsigt og udforskning af vores bevidsthed modtager vi. Mennesker har i årtier rejst til det Døde Hav på jagt efter de helbredelige kræfter, der efter sigende skulle være i det unikke, vægtløse vand. Det er nu muligt at opleve samme effekt midt i København i Copenhagen Floats mineralrige floatingtank. Ligesom med alt andet terapi vil effekten styrkes ved regelmæssig floating.

Kombinér din float med en massage

Søger du den ultimative oplevelse af afslappethed, samt fysisk og psykisk velvære? Så anbefaler vi at kombinere din floatbehandling med en massage. Massage efterfulgt af float giver dig den ultimative mulighed til at rette fokus mod dig selv og skabe dybere kontakt med din bevidsthed. Du starter med en dybdegående massage. Ved massage varmes dine muskler godt op og løsner op for ømme og spændte områder på din krop. Masseringen øger tilstrømningen af blod til muskler og væv, der hjælper med at skille af med ophobede affaldsstoffer. Massagen gør dig mentalt klar til at floate og det bliver nemmere for dig at give slip i flydetanken. Efter din massage er din krop og sind klar til din floating. Det unikke miljø udløser en tilstand af dyb afslappethed. Det saltholdige, varme vand fra tanken får din krop til at flyde ubesværet i vandet, hvilket skaber en følelse af total vægtløshed. Det varme vand kan løsne op for muskelspændinger og magnesium fra epsom salt vil fremme din blodcirkulation og nedtone stressniveauet. Efter din floating står en kop the og lidt snacks klar til dig i vores hyggelige lounge område.
Som Helsemin Club We Care medlem får du en særlig rabat hos Copenhagen Float - læs mere her
  Skrevet i samarbejde med Majbrit fra Copenhagen Float - Læs endnu mere om fordelene ved floating herScroll To Top

#title#

#productPrice#
×