Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Helsemin Club

Helsemin Club

Daya Ayurveda

DAYA Ayurveda - Stressforebyggende behandlinger og forløb

MARMA CHIKITSA, ABHYANGA, SHIRODHARA er ayurvediske grundbehandlinger, der nærer og forynger nervesystemet, giver multidimensionel sundhed og et stressfrit sind Hver behandling varer fra 1 time op til 2 1/2 time og starter med en konsultation for at kortlægge hver enkelt persons behov ud fra den nuværende livssituation. Man kan også vælge et forløb med 3-6 behandlinger samt meditationsforløb, der især er velegnet ved længere tids stress. DAYA Ayurveda i København K er baseret på den ayurvediske videnskab om livet med konkrete vejledninger til et godt helbred og multidimensionel sundhed.
•    Ayurveda - multidimensionel sundhed
Vejledning og indblik i ayurveda og din konstitution samt gode råd til daglige rutiner og kost samt næring af de 5 eksistenslag (‘koshas’).
•    Stressforebyggelse
De 3 ayurvediske grundbehandlinger både forebygger og behandler stress. Under en behandling falder nervesystemet til ro og der sker en øget energiforbindelse mellem krop, åndedræt og sind. Effekten af behandlingen forstærkes ved et personligt tilrettelagt forløb på 3-6 konsultationer med en kombination af behandlinger, vejledning til ayurveda og daglige rutiner samt meditation og åndedræt.  
•    Balancering og næring af nervesystemet
Gennem behandlingerne og brug af ayurvedisk afstemte økologiske olier og naturlige æteriske olier aktiveres kroppens grundenergi. Nervesystemet harmoniseres ved blid og præcis berøring af vitale energipunkter (‘marmani’) og stresstilstande opløses.  
•    Meditation & Åndedræt
Det er muligt at kombinere behandlinger med introduktion til meditation og åndedrætsøvelser. Der udbydes også 3-dages meditationskurser, hvor du lærer at meditere med dit eget personlige mantra og går i dybden med ayurveda og viden om sindets natur. Ugentlige meditationsaftener i DAYA Ayurveda.     DAYA Ayurveda er startet af Brit Kim, der er uddannet certificeret ayurveda-behandler i 2009 ved Sri Sri Ayurveda samt yoga- og meditationslærer i 2000 ved Art of Living Europa og det vediske universitet Ved Vignan Vidya Peeth i Bangalore, Indien. Med afsæt i en cand.mag. i visuel kultur og litteraturvidenskab fra Københavns Universitet har Brit sideløbende haft en karriere som international forretningskonsulent og kommunikationschef i over 15 år. “Mine mange års erhvervserfaring, sideløbende med uddannelse og undervisning indenfor ayurveda og meditation, udgør et solidt fundament for stressbehandling med konkrete og effektive ayurvediske behandlinger samt undervisning i meditation.” Brit Kim   Helsemin Club giver dig (ved fremvisning af gyldig Helsemin Club app):     •    Mulighed for at booke med 10% på Marma Chikitsa samt 15% på øvrige behandlinger     •    Deltagelse i arrangementer med 10% Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om stressbehandling, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66 efter 17.00 www.dayaayurveda.com
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×