Gode opskrifter

Blødende chokoladehjerter

Design-uden-navn-52

Opskrift til 2 personer


Prøv denne helt igennem lækre chokolade kage med en blødende midte! Den vil med garanti blive et hit hos din udkårne, og så er det meget let at lave. Server den evt. med en god vaniljeis til.

 

Det skal du bruge:

– koldpresset rapsolie, klaret eller blødt smør til formene

– 75 g mørk chokolade, min. 70 % (Prøv evt. med højere kakaoindhold)

– 75 g smør

– 2 æg

photo-1546531537-cb3a10f07557

– 50 g lyst rørsukker
– korn fra ½-1 stang vanilje

– 2 spsk hvedemel
– 1 stængel mynte

 

  •  Der skal bruges to ramekiner, der er lige lidt højere end de traditionelle – ca. 6 cm høje kanter. Ellers skal du lave flere små. Smør sider og bund med fedtstof.

 

  •  Tænd ovnen på 200 °C. Smelt chokolade og smør sammen over vandbad i en gryde. Smelt nænsomt. Det kan også ske direkte i gryden, hvis du er opmærksom og har en gryde med en god bund.

 

  •  Lad chokoladen afkøle let, imens du pisker æg, sukker og vaniljekorn lyst og skummende. Rør mel i. Bland de to masser med en dejskraber og fyld dejen i formene.

 

  •  Bag dem ved 200 °C i 8 minutter. Tag dem ud, og lad dem stå i yderligere 8 minutter.

 

  •  Anret de blødende chokoladehjerter med frisk og evt. kandiseret mynte. Kagerne er hyggeligst nybagte og lune og med blødende hjerte, men de kan også nydes afkølede.Velbekommen!

Opskriften er venligst lånt af Muusmann Elskovs mad – Spis dig et til bedre sexliv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.