En verden med Aloe Vera

Aloe Vera – hvad kan det?

 

Aloe vera er en plante der i årtusinder har været kendt for sine plejende egenskaber. Planten voksede oprindeligt under varmere himmelstrøg, men er med tiden udbredt til resten af verden. Faktisk kan man herhjemme dyrke sin egen aloe vera plante i en potte i stuen.

Plantens blade består af kraftige kaktuslignende ”stængler”. Skærer man et stykke af bladet kan man presse ægte aloe gel ud.

 

Aloe vera er sikkert mest kendt som ingrediens i rigtigt mange hudpleje og solprodukter. Aloe vera er kendt for at have en helende, fugtgivende og kølende effekt. Den kølende effekt er særlig hensigtsmæssig til et aftersun produkt. Der kan naturligvis være stor forskel på hvor meget aloe vera der er de enkelte produkter, men dem der har aloe vera som hovedingrediens er ofte særligt egnede til sensitiv hud.

 

Aloe vera fås også som kosttilskud og ”juice”. Folk der sværger til aloe vera, bruger det til at styrke immunforsvaret, fordøjelsen, samt tørre slimhinder. Drikke aloe vera eller aloe vera juice indtages dagligt som et kosttilskud, eller tilsættes en shake eller smoothie. Er du ikke til et drikkeligt kostilskud, så fås det også på kapsler.

 

Er du kørt sur i dine kosttilskud? Eller har du bare lyst til at prøve noget nyt? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af aloe vera.

eller søg efter inspiration her: