Om Helsemin

Velkommen til, vi er glade for at have dig på besøg.

Hos os finder du alle former for helsekost produkter til dig og din sundhed. Både din indre og ydre. Vi har ca. 3.500 helseprodukter i højeste kvalitet i vores butikker og online. Alle produkterne har vi nøje har udvalgt og testet til dig, som gør det let at leve en sund og naturlig livsstil.

Helsemin er en dansk helsekost virksomhed der har eksisteret i mere end 25 år, hvor vi lige siden har rådgivet og vejledt tusindvis af danskere til et sundere og mere bæredygtigt liv, med de bedste produkter på markedet. Vi er eksperter inden for sundhed og naturlig livsstil, og vi guider dig til en sundere hverdag. – Det skal være let at være sund, og leve en grøn livsstil.

Når du handler med os, får du:

  • Stor tryghed – vi tager din sikkerhed alvorligt.
  • Vi er Danmarks ældste helse forretningskæde med stor ekspertviden og erfaring
  • Helseprodukter i høj kvalitet – vi står 100% inde for de mange produkter du kan vælge mellem.
  • Du får også en god service og hjælp fra ekspedienter med høj viden om produkter og sundhed.

Din bedste helse butik online

….og i fysiske butikker. Vi har i alt 16 butikker rundt om i landet, som gør det let for dig at handle med os, både fysisk og online.  Du fortjener det bedste til din sundhed og det kan være svært at vælge. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at inspirere dig på vores blog og sociale medier.

Læs mere om Helsemins naturlige standard her

Derudover, så bliver vi altid glade for at høre fra dig. Ris, ros eller spørgsmål – lige meget hvad – så kan du kontakte Helsemins kundeservice her.

Leder du efter en af vores helskostbutikker, så find dem her

Vores værdier

Helsemin Club

Helsemin Club er til dig som ønsker at forbedre din sundhed, ved at prioritere en grøn og naturlig livsstil med økologisk kost, supplerende kosttilskud og ren hudpleje.

We Care

We Care er at vise omsorg og nærvær i mødet mellem mennesker. Vi ønsker at møde dig, hvor du er lige nu. For os er det vigtigt, at vi alle tager ansvar for egen sundhed, så vi sammen kan skabe en sundere verden. Selv små skridt gør en stor forskel. Respekt for hinanden og for naturen – det er vejen til en bæredygtig fremtid- We Care!


Vi tror på, at omsorg og tryghed er fundamentale behov for os alle. Omsorg og nærvær for dig og for hinanden er grundlæggende for et sundt liv i balance med naturen. We Care er at udvise ren omsorg og nærvær i mødet mellem mennesker. Vi ønsker at møde dig, hvor du er. Oprigtig imødekommenhed fremmer god kommunikation og forståelse. At møde hinanden med åbenhed, med tillid og med nysgerrighed – det er We Care. Vi mener også, at respekt for hinanden og for naturen er vejen til en bæredygtig fremtid. We Care er at udvise ægte omtanke og respekt i hver enkelt handling, vi udfører. Vi har omtanke for det der kan ske, som følge af vores handling. Med We Care ønsker vi at sprede en vedvarende omtanke og respekt for hinanden og for naturen.

WE CAN

Naturlig Ansvarlighed & Fællesskab
Vi mener, at personligt ansvar skaber positive forandringer. At små skridt gør en stor forskel. Dit initiativ og din handling kan i fællesskabet udløse større energi og målrettethed, og bane vej for bedre resultater. We Can er naturligt ansvar for dit liv, samt ansvar for vores verden.

Ren Passion & Vilje
Vi brænder for en bæredygtig verden med naturlig sundhed, økologisk velvære og livsstil. Et personligt engagement med stærk vilje og dyb passion skaber resultater. Resultater der gør en forskel, fordi de kommer fra hjertet. We Can er helhjertet handling der skaber forandring. Forandring, du kan være stolt af.

Sund Selvudvikling & Læring
Vi tror på kontinuerlig udvikling, forbedring og læring. Vi møder verden med et åbent sind, overbeviste om, at der er mere end et svar og en løsning. We Can er troen på at vi alle kan dygtiggøre os. For den som lytter, udforsker og undersøger er livet en udviklingsrejse med konstant læring og personlig udvikling.

 

 

Helsemin A/S

Vesterbrogade 6D
1630 København V
cvr 32553168

Vi har adresse i Ejendommen Buen

Danske Bank
Reg. nr: 4073
Konto nr: 4073003067